Hvidevare reservedele

Find reservedele til hvidevarer her >>

Om hvidevare reservedele på nettet

På nettet kan man i dag købe alle former for reservedele, tilbehør og rengøringsartikler til hårde hvidevarer, støvsugere, kaffemaskiner, røremaskiner og industrimaskiner. Der findes en række online forhandlere, som har et stort udvalg, nogle større end andre. Vi anbefaler www.reservedele.nu, som vores fortrukne forhandler af reservedele og tilbehør.

Er det første gang du skal købe en reservedele online, og samtidig første gang du skal udskifte en, kan det være rart med lidt vejledning, så du får den helt rigtig reservedel og den rette vejledning. Derfor har vi oprettet Hvidevaredoktor, som hjælper dig, når du har brug for assistance til at genoplive og holde live i dine hårde hvidevarer og køkkenmaskiner.

Det er både hurtig, nemt og sikkert at købe reservedele til  hvidevarer på nettet. Man kan bruge bare sin mobil, tablet eller  computer. På den måde kan du, uanset hvor du befinder dig, bestille akkurat den reservedel du mangler. At købe reservedele online er derfor også en fordel, når det kommer til specifikationerne på typeskiltet. For så kan du stå derhjemme, med den defekte maskine og reservedel lige ved hånden, og have nem adgang til de tekniske informationer, som du skal bruge for at få fat i den rigtig reservedel.

Hvordan finder jeg så den rigtige hvidevare reservedel?

For at finde den rette hvidevare reservedel på nettet, skal du altid bruge det der hedder et modelnummer fra typeskiltet. Typeskiltet er et lille hvidt mærkat, som sidder klistret på hvidevaren. Det indeholder en masse information og specifikationer,  som så at sige er hvidevarens nummerplade. Det er derfor en god ide at tage et billede af typeskiltet, så du kan sende det til forhandleren på en e-mail, eller have det lige ved hånden, når de spørger ind til den information, de skal bruge for at finde de rette reservedele, eller når du selv skal søge på hjemmesiden. Hvis ikke din reservedel dukker op en søgning, anbefaler vi, at du ringer til deres kundeservice. Ofte er det blot en stavefejl, en anden betegnelse eller at delen endnu ikke er kommet online på hjemmesiden. Fortvivl ej – ring eller send altid gerne en e-mail.

Hvor skal jeg så købe reservedele til mine hvidevarer?

Danmarks bedste udvalg af Reservedele til hvidevarer, finder du hos online shoppen Reservedele.nu. Udover et kæmpe sortiment af billige reservedele til hårde hvidevarer, kaffemaskiner, støvsugere, røremaskiner og industrimaskiner, sidder de også altid klar med professionel rådgivning , den bedste og venligste kundeservice, den laveste pris og hurtig levering.

Kundeservice

kundeservice_reservedele_nu87 26 23 15

email ikon support@reservedele.nu

Åbningstider: 

mandag – torsdag   kl. 08:30 – 16:00

fredag                          kl. 08:30 – 14:00

 

 Adresse:

Gårsdalvej 20, Ravnstrup

DK-8800 VIBORG

find på Google Maps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*