Vaskemaskine

Reparation af vaskemaskine

Velkommen hvidevaredoktors side for reparation og genoplivning af din vaskemaskine. Hvis din vaskemaskine pludselig viser fejl, ikke vil starte eller pludselig ikke vil fungerer optimalt, behøver det ikke betyde en helt ny vaskemaskine. Ofte handler det om en defekt del som du selv kan udskifte med en ny vaskemaskine reservedel.

Når vaskemaskinen går i stykker, kan årsagen være mange. Hvis den viser en fejlkode du ikke kender, kan du kigge på vores oversigt med fejlkoder til hvidevarer her på siden for at få hjælp. Ved du hvad problemet er og ved hvilken hvidevare reservedel du skal bruge, men søger en online shop med reservedele klik her.

Når du har den rette vaskemaskine reservedel og skal til at installere den, kan du tage et kig på vores video guides herunder.

Held og lykke med projektet!

 

En tanke om “Vaskemaskine

  1. Hej

    Min vaskemaskine, Siemens XLS 1650, vil ikke pumpe vandet ud længere. I displayet skriver den: udpumpning? ikke nogen fejlkode. Man kan høre, hvad jeg tror er en motor der kører rundt uden der sker noget. Har kontrolleret trevlefilter, kan se pumpen kører rundt (når der ikke er vand i 0;) ). Har renset kloak og slanger. Har i et bud på fejlen?
    Mvh.
    Lars Preben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*