Rengøring af bageplade, bradepande, rist og ovn


Effektiv rengøring af ovn & ovnplader uden hjertestop

Det fleste af os kender det. Ovnen er fuld af fedt og fastbrændte madrester, det samme er ovnpladen og grillristen – WHAT TO DO??  læs min anbefaling af effektiv ovnrens…

Bradepande_bageplade

Der findes mange forskellige husmorråd når ovnen og ovnpladerne skal gøres ren. De fleste omhandler kemiske kombinationer af salmiakspiritus og brun sæbe eller des lignende. Det kan være lidt af en spændende affære når man eksperimenterer med den slags. Måske du har læst om den midtjyske kvinde, der i  2014 fik hjertestop i sit ihærdige forsøg på at rengøre sine bageplader med det farlige kemikalie, Salmiak spiritus. Hun fik det pludselig meget dårlig af at have indåndet salmiak dampene og blev kørt på sygehuset, på vejen gik hendes hjerte i stå, men blev heldigvis genoplivet.

Hvidevaredoktor anbefaler derfor udelukkende at bruge rengøringsmilder specielt udviklet til formålet, i stedet for at forsøge sig med at udvikle sin egen ovnrens.  Den danske forbruger finder ofte den almene ovnrens fra supermarkederne utilstrækkelig, hvorfor man kaster sig ud i kemikalierne, i jagten på et skindende resultat. Men der findes altså ovnrens og plade rens i et og samme produkt, som virkelig virker.

Vi anbefaler en super effektiv ovnrens, som er både nem og hurtig at anvende,  drøj i brug og særdeles effektiv. Denne ovnrens er normalt forbeholdt professionelle El-installatører, men du har som privat forbruger mulighed for at købe den på nettet. På denne ovnrens er der en udførlig brugsvejledning som du skal følge og derved undgå ovenstående ubehageligheder og så virker den altså bare – lækkert!!!.

Køb den effektive ovnrens her

 

effektiv ovnrens
Effektiv ovnrens

Mangler du en ny bageplade, bradepande eller grillrist så se her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*