33324 K2R ovnrens

Rengøring af ovn, bradepande, bageplade & ovnrist


Effektiv rengøring af ovn & ovnplader uden knofedt eller hjertestop

Det fleste af os kender det. Ovnen er fuld af fedt og fastbrændte madrester. Det samme er bageplader, bradepande og grillristen – WHAT TO DO??  Læs vores anbefaling af effektiv ovnrens.

Bradepande_bageplade

Der findes mange forskellige husmoderråd, når ovnen og ovnpladerne skal gøres rene. De fleste omhandler kemiske kombinationer af salmiakspiritus og brun sæbe eller des lignende. Det kan desværre være lidt af en farlig affære, når man eksperimenterer med den slags. Måske du har læst om den danske kvinde, der i  2014 fik hjertestop i sit ihærdige forsøg på at rengøre sine bageplader med det farlige kemikalie 3-dobbelt salmiakspiritus. Hun fik det pludselig meget dårlig af at have indåndet salmiakdampene og blev kørt på sygehuset. På vejen dertil gik hendes hjerte i stå, men blev heldigvis genoplivet. Årsagen til den alvorlige situation var, at kvinden havde fundet en norsk opskrift på ovnrens, og i opskriften skulle bruges “salmiakspiritus”. Desværre havde kvinden misforstået opskriften, og altså brugt 3-dobbelt salmiakspiritus, hvilket fik fatale følger.

Hvidevaredoktor anbefaler derfor udelukkende at bruge rengøringsmilder specielt udviklet til formålet, i stedet for at forsøge sig med at udvikle sin egen ovnrens.  Den danske forbruger finder ofte den almene ovnrens fra supermarkederne utilstrækkelig, hvorfor man kaster sig ud i kemikalierne i jagten på et skinnende resultat. Men der findes altså ovnrens og plade rens i et og samme produkt, som virkelig virker!

Vi anbefaler en super effektiv ovnrens, som er både nem og hurtig at anvende,  drøj i brug og særdeles effektiv. Den hedder K2r, og kan ikke købes andre steder i Danmark. Den er derfor helt eksklusivt til salg på webshoppen Reservedele.nu. Denne ovnrens har en virkelig nem vejledning, som du skal følge og derved undgå ovenstående ubehageligheder og så virker den altså bare!

Køb den super effektive og meget populære K2r ovnrens HER

33324 K2R ovnrens

Mangler du en ny eller ekstra bageplade, bradepande eller grillrist, så se HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*